Op Instagram

Lizzy lijkt afloop MAFS al verklapt te hebben

21 januari 2021 09:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Met een matchkans van 80 procent lijken Lars en Lizzy nu al hét succesverhaal van Married at first sight. Maar Lizzy's oplettende Instagramvolgers viel iets veelzeggends op.

Married at first sight is grotendeels opgenomen tijdens de zomermaanden. Nu het programma op televisie is, liggen oudere social media posts onder het spreekwoordelijke vergrootglas bij kijkers die zoeken naar hints over de afloop van het trouwprogramma.

Nieuwbouw

Uiteraard adviseren de makers van MAFS de kandidaten hoe ze zo min mogelijk prijs moeten geven, maar in het geval van Lizzy lijkt dat niet helemaal gelukt. Eind oktober postte ze op Instagram een foto van haar nieuwbouw appartement. Een #eigenplekje waar ze zo te zien alleen gaat wonen. Ook lijkt ze haar trouwring niet te dragen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lizzy Witlox (@lizzywitlox)

Lizzy en Danny

Mocht Lizzy inderdaad geen echtgenoot overhouden aan haar deelname, dan heeft MAFS haar in ieder geval wel een andere nieuwe man in haar leven opgeleverd. Ze lijkt al maanden een innige vriendschap te hebben met medekandidaat Danny die het jawoord gaf aan Rein.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lizzy Witlox (@lizzywitlox)

Meer over