Late Night relletje Goedele Liekens en Peter R. de Vries

8 december 2014 10:30 | amusement | Door Televizier

Het botert niet bepaald tussen Goedele Liekens en Peter R. de Vries, dat bleek vrijdagavond toen de twee elkaar troffen bij RTL Late Night. 

De Vlaamse seksuologe en de misdaadverslaggever zaten letterlijk en figuurlijk lijnrecht tegenover elkaar tijdens de uitzending. 

Madonna's naaktfoto's

Al tijdens het eerste onderwerp, over de seksualiteit van vrouwen boven de 50, ging het mis. Humberto Tan liet sexy foto's zien van Madonna, die op haar 56e besloot topless te gaan voor een shoot.

Goedele probeerde te beredeneren waarom de popdiva daarvoor had gekozen, en wees erop dat Madonna wellicht onzeker was over haar lichaam. Peter R., doorgaans bekend van het feit overal iets achter te zoeken, vond dat maar psychologie van de koude grond. Een foto was volgens hem vooral een foto. 

Ruzie bij RTL Late Night

Daarmee bleek de toon gezet. Het tweetal zat elkaar voortdurend vliegen af te vangen, zeker toen het ging over de top tien meest bijzondere plekken om seks te hebben.

Goedele liet haar licht schijnen over de lijst en benoemde de redenen, wat een harde lach van Peter opleverde. Op haar beurt lachte ze zijn afkeur weg met de oneliner: "Tja, dat is psychologie jongen, misschien moet je eens naar school gaan, daar leer je die dingen."

Toen ze daarna een minuutlange monoloog hield over nemen, genomen worden en het oerverlangen tussen man en vrouw, merkte De Vries smalend op: "En dat heb jij allemaal tijdens die studie geleerd?". Humberto Tan concludeerde tenslotte dat het 'm niet ging worden tussen Goedele en Peter, die weleens vaker conflicten op televisie heeft.

Meer over