Vaste invaller

Latenightshow Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw krijgt derde presentator

10 juni 2024 19:02 | amusement | Door Tessa Kok

© Annemieke van der Togt
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw, die de laatste tijd samen Sophie & Jeroen presenteerden, gaan dat niet meer met z'n tweeën doen in hun nieuwe latenightprogramma. Dan krijgen ze namelijk versterking van een derde presentator. Dat heeft omroep BNNVARA vandaag aan RTL Boulevard bevestigd.

Derde presentator

De derde presentator zal als vaste invaller optreden in het nieuwe latenightprogramma. De Telegraaf deelt de reactie van Jeroen Pauw: ''Dit geeft mij ruimte om ook andere programma’s te maken.''

Op dit moment is nog niet bekend wie deze presentator wordt. Vorige maand werd aangekondigd dat Sophie en Jeroen in september een nieuw latenightprogramma gaan presenteren. 

Jeroen is sinds januari invaller voor Khalid Kasem in talkshow Sophie & Jeroen. Kasem werd op non-actief gesteld nadat het AD een artikel publiceerde over audio-opnames waarin hij toegaf een ambtenaar te hebben omgekocht toen hij als advocaat werkte.

Nieuw programma

Het nieuwe programma van Sophie, Jeroen en de derde presentator, krijgt ook een andere naam. ''Het programma krijgt ook een nieuwe titel, zonder namen van presentatoren. Zodra hier meer over duidelijk is laten we dit weten'', aldus BNNVARA tegen RTL Boulevard. Met hun nieuwe programma verhuizen Hilbrand en Pauw van de vroege naar de late avond.

De nieuwe latenightshow is vanaf 2 september elke maandag t/m donderdag te zien bij BNNVARA.  

Meer over