Laura Ponticorvo en Pauline Wingelaar in RTLs Business Babes Network

RTL7 heeft het Business Babes Network in het leven geroepen. Hierin gaan vier vrouwen het Nederlandse bedrijfsleven in beeld brengen.

Business Babes Network moet een nieuw sexy en zakelijk zondagochtenprogramma worden op RTL7. Een soort van Harry Mens' Business Class in het roze dus.

Business Babes Network

RTL7 omschrijft het programma zelf als volgt: "Vier stoere, slimme, beschaafd brutale meiden die weten waar ze het over hebben, bestormen op innovatieve wijze de zakelijke markt om ieder op eigen onderscheidende wijze de gethematiseerde onderwerpen onder de loep te nemen en de betreffende bedrijven aan hun BB-netwerk toe te voegen.”

“Belangrijkste opdracht voor de Business Babes: zet Nederlandse bedrijven en gerelateerde onderwerpen op een spannende, uitdagende manier in de spotlights en houdt ze enigszins brutaal tegen het licht.”

Laura Ponticorvo

De vier Business Babes zijn bijna allemaal wat minder bekende RTL-gezichten. Zo doet Laura Ponticorvo (foto) mee, die bekend werd door haar deelname aan Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde.

Ook Paulien Wingelaar doet mee, zij was eerder te zien in de realityshow Echte Gooische Meisjes. Odette Simons, die ooit belspelletjes presenteerde voor RTL is de derde Business Babe. Later was ze te zien als styliste in het SBS-programma Van Rommelzolder tot Droomhuis.

Anouska Wink maakt het team compleet. Zij timmert momenteel aan de weg als model, actrice en presentatrice.

Business Babes Network is vanaf november te zien op RTL7.

Reageren