Lauren Verster maakt serie Ik wil een Kind

Het krijgen van een kind is niet zo vanzelfsprekend als het soms lijkt. Lauren Verster volgt gedurende twee jaar stellen en singles met een kinderwens voor de nieuwe serie Ik wil een kind.

De presentatrice maakte ruim een jaar geleden kennis met de deelnemers die er alles voor geven om een kind op de wereld te zetten. In 2019 is de zesdelige serie te zien, maar op donderdag 15 november verschijnt een speciale kick-off uitzending waarin we kennis kunnen maken met de stellen en singles.

Draagmoeder

Zo zien we Rosalyn en Jeroen, die op zoek zijn naar een draagmoeder omdat Rosalyn zonder baarmoeder geboren is. En het lesbische stel Boukje en Talitha dat met een ander homostel in deeltijd een kind wil grootbrengen. Ook Remco en Quincy zoeken naar een draagmoeder en volkszanger Quincy wil dit zo graag dat hij er een lied over heeft geschreven. Arenda heeft geen kinderwens maar zou graag voor een ander een baby op de wereld zetten.

Kinderwens

Stellen die niet op natuurlijke wijze kinderen kunnen krijgen, hebben vaak andere mogelijkheden om hun kinderwens te vervullen. In de praktijk blijkt dit lastig, omdat wetten en regels beperkend kunnen werken.

Lauren

Lauren Verster volgt deze mensen gedurende twee jaar vol hoop, wanhoop, geluk en verdriet. Zelf is ze in januari bevallen van haar eerste kindje. Ze heeft zich regelmatig positief uitgelaten over het moederschap. 

De kick-off van Ik wil een Kind zie je donderdag 15 november om 22.25 uur op NPO 3.

Meer over:

Reageren