Leader Wie Is De Mol 2014 al online te zien

Nu alle kandidaten van het nieuwe seizoen Wie Is De Mol? bekend zijn, licht de Avro nog een tipje van de sluier door de intro en leader van de eerste aflevering online te zetten.

De beelden duren een kleine twee minuten, maar geven toch al de nodige glimpsen van wat komen gaat. 

De Mol gaat extreem

Presentator Art Rooijakkers laat weten dat de Mol de balans dit jaar in extremen gaat zoeken: "Van glanzend hoog naar maagdelijk wit en van overbevolkt naar ongerept. We werpen een blik in de toekomst, maar de Mol zal zich ook onder zeer primitieve omstandigheden moeten handhaven." 

Wie Is De Mol? leader met aanwijzingen

Na de introductie van Art, dobberend op een bootje vlak voor de 236 eilanden tellende stadstaat Hong Kong, kwamen de negen kandidaten én de Mol in de leader voorbij. Dit was koren op de molen voor de échte Wie Is De Mol?-fans, ook wel 'Molloten' genoemd, die zich direct aan uitvoerige analyses over de mogelijke identiteit van de Mol waagden aan de hand van de openingsbeelden. Niets is immers toeval in het programma en elk element kan een aanwijzing zijn. 

Overigens lijkt het niet geheel toevallig dat de beelden vandaag naar buiten zijn gebracht. Over enkele uren bindt Wie Is De Mol? de strijd aan met Divorce en Flikken Maastricht voor de Gouden Televizier-Ring 2013.

Reageren