Even voorstellen... Esmee Kuenen

Lego Masters start derde seizoen met nieuwe Brickmaster

10 augustus 2022 20:18 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Sofie Silbermann
Lego masters is volledig vernieuwd. Nadat eerder bekend werd dat het derde seizoen een nieuw presentatieduo kent, blijkt nu ook een kersverse brickmaster aangetrokken.

RTL maakte via haar website bekend dat Esmee Kuenen het komende seizoen de taak van enige en almachtige jurylid op zich neemt.

Jonathan Bennink

Met de komst van Esmee komt een einde aan het brickmasterschap voor Jonathan Bennink. Haar voorganger was in de eerste twee seizoenen streng doch rechtvaardig voor de bouwduo's. Maar naast presentatoren Kurt Rogiers en Ruben Nicolai blijkt nu ook Bennink vervangen. 

Senior Element Designer

Zijn opvolgster heeft een indrukwekkende staat van dienst. Esmee is met haar 25 jaar de jongste Senior Element Designer die LEGO kent. Kuenen groeide op met Lego en mocht stage lopen bij het bedrijf tijdens haar studie Industrial Design. Daar klikte het zo goed dat ze al snel haar droombaan kreeg. Kuenen kent als geen ander alle steentjes en bouwelementen. 

Lego Masters
Lego Masters

Esmee Kuenen debuteert naast Jamai Loman en Andy Peelman in het derde seizoen Lego masters dat vanaf zaterdag 27 augustus te zien is om 20:00 uur bij RTL 4.

Meer over