Na coronabesmetting Carolina Lo Galbo

Leonie ter Braak valt in bij 5 Uur Show

22 september 2020 09:25 | amusement | Door Jef Willemsen

Het presentatieteam van De 5 uur show is niet langer een duo maar een trio. Leonie ter Braak maakt haar debuut bij de middagshow om de door corona gevelde Carolina Lo Galbo te vervangen.

SBS maakte de nieuwe presentatieklus van Leonie bekend via Shownieuws.

Corona

Vorige week werd duidelijk dat Carolina Lo Galbo het coronavirus onder de leden heeft. Na milde klachten testte de 40-jarige presentatrice positief en sindsdien zit ze in thuisquarantaine. Brecht van Hulten nam alle afleveringen voor haar rekening, maar nu krijgt ze steun van SBS-collega Leonie ter Braak.

6 inside

Leonie heeft ruime ervaring met liveprogramma's na jarenlang Goedemorgen Nederland te hebben gemaakt bij WNL, ook was ze één van de gezichten van 6 inside dat in de eerste maanden van 2019 in de vroege vooravond van SBS te zien was. Leonie heeft momenteel geen andere programma's in productie, wel was ze vorig seizoen te zien met Niets liever dan een kind.

Leonie presenteert de 5 uur show op dinsdag 22 en woensdag 23 september, Carolina hoopt op donderdag 24 september weer terug te keren in het middagprogramma.

Meer over