Lesbische afvallers Boer Zoekt Vrouw hebben relatie

Bertie wilde de dames niet, maar gelukkig vonden Wies en Joke wel elkaar. De Boer Zoekt Vrouw-afvallers zijn heel gelukkig samen.

Wies schopte het niet verder dan de speeddates en Joke kwam tot de dagdates, maar uiteindelijk koos boerin Bertie voor drie andere vrouwen. Maar de twee afgewezen dames treurden niet lang en vonden elkaar. Op de Boer Zoekt Vrouw-site vertellen de twee over hun prille liefde.

De eerste zoen

Wies en Joke hadden al een oogje op elkaar toen ze elkaar voor het eerst zagen bij de speeddates, maar concentreerden zich toen nog op Bertie. Joke: „Maar toen Bertie me niet mee wilde nemen naar de boerderij dacht ik: 'er was nog een leuke vrouw en dat was Wies.' De blondine liet er geen gras over groeien en appte Wies meteen: „We appten elkaar op maandag en zagen elkaar op zaterdag in Amsterdam. Na de eerste zoen was het ijs gebroken.”

Liefde van mijn leven

En de dames lopen meteen enorm hard van stapel. Ze hebben het al gehad over trouwen en kinderen en zijn van plan om binnenkort samen te gaan wonen. Wies: „Joke is de liefde van mijn leven.”

Lees in het verslag over de dagdates welke dames wel bij Bertie mogen logeren.

Reageren