Deze maand te zien

Leuk! De eerste beelden van de nieuwe serie Chantal & Tina

24 november 2023 10:10 | amusement | Door Esther Hut

© ANP

Na Eén Grote Familie staat alweer de volgende serie met Chantal Janzen klaar. Geen drama dit keer, maar alleen maar lachen. De presentatrice en actrice is namelijk samen met vriendin Tina de Bruin te zien in de nieuwe serie Chantal & Tina die binnenkort al te zien is.

 

En met binnenkort bedoelen we ook echt binnenkort.

Chantal & Tina

Pak je agenda er maar bij, want de komische serie Chantal & Tina is vanaf 30 november te zien bij Videoland. Een aantal maanden geleden lieten de dames al weten dat ze bezig waren met een nieuwe serie die gebaseerd is op gebeurtenissen en situaties die zij echt hebben meegemaakt.

"Helaas, want het zijn voornamelijk gênante situaties", zei Tina toen in de nieuwe &C, het blad van Chantal Janzen. "En scènes waarin we laten zien wat we eigenlijk hadden willen doen of zeggen toen we daar met onze bek vol tanden stonden", vult Chantal aan.

Van podcast naar serie

Chantal en Tina laten weten elkaar al tien jaar te kennen en in die tijd al veel grappige dingen meegemaakt te hebben die ze graag willen delen met luisteraars én kijkers. Ze hebben namelijk een podcast gelanceerd waar ze alle anekdotes vertellen. En in de serie op Videoland zien we alle sketches die daar omheen zijn bedacht.

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Chantal & Tina is dus vanaf 30 november te zien bij Videoland.

Meer over