Inkijkje geven

Leukste familiebedrijf van Nederland? Geef je dan op voor een nieuw tv-programma

20 november 2023 11:13 | amusement | Door Esther Hut

© BNNVARA

Het programma De Augurkenkoning was de afgelopen weken een groot succes. Kijkers genoten van het inkijkje dat ze kregen bij het succesvolle familiebedrijf van de familie Kesbeke. Genoeg reden om meer familiebedrijven een eigen tv-programma te geven.

Producent Skyhigh TV heeft onlangs al een oproep geplaatst.

Leukste familiebedrijf van Nederland

Ze laten namelijk weten dat ze voor een nieuw tv-programma op zoek zijn naar het leukste familiebedrijf van Nederland. “Zijn jullie trots op wat jullie als familie neerzetten of hebben bereikt met elkaar? Lijkt het jullie leuk een inkijkje te geven in jullie leven?” is te lezen in de oproep van Skyhigh TV.

De Augurkenkoning

Het programma zal waarschijnlijk, net als De Augurkenkoning, een realityserie worden waarbij de kijker wordt meegenomen in het reilen en zeilen van het familiebedrijf. Met natuurlijk de nodige humor. Een nieuw familiebedrijf dat de Nederlandse kijkers in hun armen kunnen sluiten. 

De producent is op dit moment dus nog op zoek naar hét leukste familiebedrijf en opgeven voor een gesprek kan nog steeds door een mail te sturen naar casting@skyhightv.nl.

Wanneer het programma uiteindelijk te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Meer over