Binnenkijken

Lieke Martens in nieuwe serie MTV Cribs: Footballers stay home

8 juni 2020 11:35 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
MTV ging in Cribs jarenlang op bezoek bij grootheden als 50 Cent, Robbie Williams, Ja Rule, Tony Hawk, Moby en wie allemaal nog meer, maar in het nieuwe seizoen doen ze een voetbalrondje. En ‘onze’ Lieke Martens zit er ook in!

De 27-jarige voetbalster van FC Barcelona heeft vanwege de coronamaatregelen zichzelf gefilmd tijdens een rondleiding door haar huis. De international van Oranje werd daarbij wel begeleid door een productieteam, uiteraard op gepaste afstand. Naast de rondleiding geeft Lieke, die een relatie heeft met Ajax-doelman Benjamin van Leer, ook tips om fit te blijven in tijden van corona.

Voetbal

MTV heeft ook een aantal mannelijke voetballers bereid gevonden om hun paleis te showen. Paulo Dybala (Juventus), Axel Witsel (Borussia Dortmund), Lucas Moura (Tottenham Hotspur), Jesse Lingard (Manchester United) en David Luiz (Arsenal) laten ook zien wat zij bij elkaar gevoetbald hebben. MTV Cribs: Footballers stay home is vanaf dinsdag 9 juni om 22.30 uur te zien op MTV. De aflevering met Lieke Martens in de hoofdrol is dan gelijk aan de beurt.

Meer over