Lieke over Idols: ‘Het was niet heel sterk’

15 januari 2018 16:53 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Lieke van Lexmond vindt het allerminst jammer dat Idols is gestopt. “De koek was op. Ik vond het ook niet heel sterk. Ik dacht al bij het maken van het tweede seizoen: “volgens mij hebben we het wel gehad nu.'”

Vorige week werd bekend dat Idols dit seizoen niet terugkeert. Jurylid Jamai Loman liet weten dat niet jammer te vinden, maar ‘juist goed.’ Nu doet presentatrice Lieke van Lexmond daar een schepje bovenop.

‘Koek is op’

Als Lars Boele van 100%NL haar vraagt of ze het jammer vindt dat Idols stopt, is ze duidelijk: “Nee! Als ik heel eerlijk ben, vond ik dat de koek wel op was. Ik vond het niet heel sterk. Het is een waanzinnig format en het was te gek om te maken. Maar ik voelde bij de tweede keer maken ook al: ‘nou, volgens mij hebben we dit wel gehad nu.’ Ik vond het minder.”

Lelijke eendjes

Het is goed dat het stopt? “Ja, vind ik wel. Er zijn andere fantastische shows. Het is tijd om door te gaan.” Lieke heeft ook genoeg andere programma’s. Zo begint vanavond het nieuwe seizoen van Lelijke eendjes en op zondag is ze te zien in het tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum.

Meer over