Lil' Kleine kreeg 4000 euro boete in 1 maand

6 november 2017 11:35 | amusement | Door Televizier

Lil' Kleine hoeft niet op de kleintjes te letten. De rapper vergaarde in 1 maand tijd een slordige 4000 euro aan parkeer- en snelheidsboetes.

Zijn commentaar: „Dat is kut, maar ja nu let ik erop.” In de Telegraaf vertelt de Drank en drugs-zanger dat hij een goede reden had voor de enorme hoeveelheid boetes. „Ik had geen Park Mobile genomen en ook niet over nagedacht en hele harde snelheidsboetes, maar dan net een soort van 48 kilometer te hard.” Gelukkig heeft hij inmiddels alles onder controle: „Nu heb ik Flitsmeister aan en Park Mobile geïnstalleerd. Dus dat komt helemaal goed.”

Jorik Scholten

De 23-jarige Jorik Scholten benadrukt in het interview dat hij nooit dronken achter het stuur stapt, en mocht het een keertje wel gebeuren, dan heeft hij een prima oplossing: „Te lam zijn en in de auto stappen, om je vervolgens te realiseren dat je niet meer kan én mag rijden. Dus dan overnacht je maar in de auto ergens op de grachten.”

Eten en hasj

Die 4000 euro boete kon Lil' Kleine trouwens gemakkelijk missen. De rapper vertelde eerder dit jaar aan Volkskrant Magazine dat hij 500 euro per dag uitgeeeft aan eten en hasj.

Meer over