Linda de Mol belooft extra gouden Miljoenenjacht

22 november 2015 14:38 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie - RTL

Miljoenenjacht bestaat 15 jaar. Om dit te vieren is vanavond een extra speciale jubileumaflevering te zien waarin het volgens Linda de Mol prijzen gaat regenen.

In de afgelopen vijftien jaar mocht Linda al zo'n 145 miljoen euro uitdelen namens de Postcodeloterij en daar doet ze vanavond een schepje bovenop.

"Gouden miljoenenjacht"

Linda heeft zin in de jubileumshow vertelde ze aan RTL Boulevard omdat ze zoveel mensen mag blijmaken: "Ik ga zoveel mensen de avond van hun leven bezorgen, het wordt echt spectaculair: een gouden Miljoenenjacht. Denk: honderden te gekke prijzen en een extra gouden bel in de finale.” Zou dit betekenen dat vanavond het miljoen er dan toch eindelijk een keer uit gaat?

Koffertjes thuis getest

Het koffertjesspel is nu niet meer weg te denken uit het programma, maar in den beginne bestond de Miljoenenjacht finale uit een aantal vragen waarmee telkens een extra 0 achter het startbedrag van 1 euro te verdienen viel. Toen Linda samen met broer John de koffertjes bedacht is dat eerst thuis uitgeprobeerd: "Het is geen geheim dat we bij de familie De Mol dol zijn op spelletjes. We speelden dit spel eerst zelf en waren meteen enthousiast”

Stoppen

Vijftien jaar is een mooi rond getal, vindt ook Linda die dit jaar de Televizier Oeuvre-Ring won. Toch denkt ze nog niet aan stoppen: "Daar is het een te uniek programma voor, we kunnen nog wel even door.

Het is voor de kandidaat te hopen dat het beter met hem afloopt dan met die arme Arnold.

Meer over