Linda de Mol brein achter titel Patty Brard-soap

11 Augustus 2014 13:52 | amusement | Door Televizier

Patty Brard komt met een soap rondom haar vierde huwelijk. De titel van het programma, Patty’s Big Fat Ibiza Wedding, is bedacht door niemand minder dan Linda de Mol.

Patty Brard, de vrouw die het bed deelde met Tygo Gernandt, mag binnenkort voor de vierde keer eeuwige trouw beloven. Deze keer is haar lover Antoine de gelukkige. Hij en zijn aanstaande vrouw geven elkaar, voor het oog van de camera, op Ibiza het jawoord. Volgens Brard is het programma hét gesprek achter de schermen bij SBS 6. “Ik geloof dat nu echt iedereen zich ermee bemoeit. Het programma wordt gemaakt door Talpa en iedereen draagt zijn of haar steentje bij. Zelfs Linda de Mol is ermee bezig! Zij verzon de titel Patty’s Big Fat Ibiza Wedding“, vertelt Patty Brard in Weekend.

Patty’s Big Fat Ibiza Wedding

Volgens Patty Brard wordt de bruiloft gigantisch project. “De titel van het programma is Patty’s Big Fat Ibiza Wedding geworden, dan kan ik natuurlijk niet meer roepen: ‘We houden het klein’’’, aldus de diva. “Alles moet groot, groter, grootst. Ik geloof dat Mary Borsato inmiddels 700 bruidsjurken aan het naaien is. Niet alleen voor mij, maar ook voor alle bruidsmeisjes.“

Patty Brard

De diva denkt er nog altijd aan om de bruiloft af te zeggen. “Even serieus, ik wist niet dat het zoveel werk was. Ik denk er serieus minstens één keer per dag aan om de hele boel af te bellen.”

Het is maar hopen dat alles goed gaat in Ibiza. Patty Brard werd vorige maand nog op het eiland beroofd.

Meer over