Linda de Mol geeft Piet Paulusma een restyling

Linda de Mol heeft voor het tweede seizoen van Familie Kruys een heel blik BN'ers opengetrokken die bij haar personage Bette langskomen voor een restyling.

Bij RTL Boulevard vertelde Linda over het tweede seizoen van haar succesvolle, komische dramaserie dat nu al op Videoland te zien is.

Relatieperikelen

De ogenschijnlijk onmogelijke liefde tussen stijlgoeroe Bette en haar burgerlijke bouwvakker Johan (Marcel Musters) vormt ook deze reeks weer de spil van het verhaal. Maar ook de liefdeslevens van haar broer Kirk (Rop Verheijen) en vader Thomas met zijn Poolse schone Ruxandra (Elise Schaap) gaan weer onstuimige tijden tegemoet. 

BN'ers in Familie Kruys

Dankzij haar werk als sterrenstylist kleedt Bette in de serie heel wat BN'ers, wat natuurlijk een mooie reden is voor gastrollen van bekende gezichten. In seizoen 1 deden onder anderen Art Rooijakkers, Daphne Deckers en Robert ten Brink mee. Ditmaal maken onder anderen Cécile Narinx, Fred van Leer, Dries Roelvink en Peter van der Vorst hun opwachting. Ook Irene Moors is van de partij in de RTL-serie. Zij gaat zich zelfs wagen aan een spannende lingerieshoot.

Piet Paulusma in het nieuw

Een van de meest verrassende gastrollen is die van Piet Paulusma. De SBS-weerman klopt bij Bette aan voor wat broodnodig kledingadvies. Ze wil hem uit z'n comfortzone halen en besluit daarom Piets herkenbare slobbertruien en bodywarmers te vervangen voor stijlvolle Italiaanse maatpakken. De Friese weerkenner heeft ineens een totaal nieuwe uitstraling. Maar uiteindelijk levert dat vooral veel problemen op, zo is vanaf zondag 27 maart te zien om 21.30 uur op RTL 4.

Afbeelding

Reageren