Linda de Mol in derde seizoen Weet Ik Veel

16 januari 2015 13:43 | amusement | Door Televizier

© RTL

Linda de Mol presenteert het derde seizoen van de RTL 4-kennisquiz Weet Ik Veel. Het programma wordt in het voorjaar van 2015 uitgezonden.

In Weet Ik Veel strijden voor de derde keer 300 studenten om de titel ‘Beste student van Nederland’. Ondertussen vechten 3 bekende Nederlanders in de studio om het hoogste rapportcijfer. Ook kunnen de kijkers thuis meedoen via een speciale Weet Ik Veel-app.

Linda de Mol

Linda de Mol heeft het programma samen met haar broer John de Mol bedacht. "Ik ben met een aantal creatieve mensen, onder wie m’n broer, om de tafel gaan zitten. Ik wilde een quiz met een College tour-achtig gevoel. Dus ook met BN’ers, want het is toch leuk om te weten of Chazia Mourali - die vroeger De zwakste schakel presenteerde - zelf ook slim is. Daarna bedenk je allerlei spelstructuren en gaan we testen, met een stel studenten en ikzelf. Wat scoren ze, hoe is het tempo? We hadden eerst 100 vragen, maar dat bleek veel te veel”, vertelde ze aan Televizier.

Niet alleen Linda de Mol schittert de komende tijd op RTL 4, ook Lieke van Lexmond blijft nog minimaal drie jaar aan de zender verbonden.

Meer over