Op jacht naar miljoenen

Linda de Mol in maart 2023 weer wekelijks te zien bij SBS6

2 februari 2023 09:45 | amusement | Door Judith Regeling

© Roy Beusker
Linda de Mol neemt ondanks haar eerdere twijfels nog altijd geen afscheid van de mediawereld. De presentatrice zal in maart gewoon weer wekelijks op televisie te zien zijn.

Niet met een talkshow of nieuwe afleveringen van Five Live: Linda keert op zondag 5 maart terug met Miljoenenjacht.

Lees ook: Linda de Mol tegen koffermeisje: “Wil je dat nooit meer doen?” 

Miljoenenjacht

Dat Linda de Mol weer terugkeert in Postcode Loterij Miljoenenjacht, is eigenlijk geen enorme verrassing. De presentatrice maakte in september 2022 al haar grote comeback in dit spannende spelletje. Daarvoor was ze maanden van de buis en dat had dan weer alles te maken met de onthullingen van haar partner Jeroen Rietbergen, die een centrale rol speelde in het schandaal rond The Voice of Holland.

Linda de Mol

Ondanks dat de kijkers haar weer met open armen en zelfs lichte ontroering ontvingen, bleef de vraag of Linda nogmaals terug zou keren. Ze sloeg immers niet voor niets de opnames van De Quiz van het Jaar en de Oud & Nieuw-editie van Ik Hou van Holland over en deelde openlijk haar twijfel over de toekomst. "Anno 2022 maakt het niet meer uit of je al op de grond ligt; er wordt onverminderd op je ingehakt. En maakt het ook niet eens uit of jij zélf fouten hebt gemaakt of dat je partner dat deed", stelde ze toen.

Terugkeer

Inmiddels lijkt ze een knoop te hebben doorgehakt, want in de brochure voor komende maand van Talpa shinet de presentatrice bij de aankondiging van een nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht. Ze zal dus vanaf zondag 5 maart weer wekelijks om 20:00 uur te zien zijn op SBS6.

Meer over