'De dochter van'

Linda de Mol: 'Kritiek op dochter Noa best pittig'

17 december 2021 10:09 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Roy Beusker
De dochter van Linda de Mol doet het goed in showbizland. Dat komt de 21-jarige Noa regelmatig op kritiek te staan. Moeder Linda laat weten dat ze dat best pittig vindt.

Linda de Mol herkent kritiek

De dochter van de presentatrice studeert en werkt daarnaast drie dagen per week op de redactie van Veronica Inside. De kritiek die het jonge redactielid regelmatig krijgt, is dat het haar komt aanwaaien omdat ze 'de dochter van' is.

"Dat voelt zij zelf ook wel en dat is best pittig voor een meisje van 21 als je dat leest en hoort", zegt moeder Linda de Mol. In de Telegraaf vertelt ze dat ze die kritiek best pittig vindt. "Maar ja, ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik ben ook heel jong begonnen."

Dochter Noa 'slim en werkt hard'

Dat Noa de kritiek aan kan, daar twijfelt Linda niet over. "Ze staat heel stevig in haar schoenen." Ook werkt ze volgens haar moeder hard en is ze slim.

Overigens is Noa niet de enige telg van de nieuwe De Mol-generatie die de showbiz ingaat. Zoon Julian is recent aangenomen bij The Voice of Holland. De muziekproducer gaat aan de slag bij The Comeback Stage, waar Maan en Typhoon afgevallen kandidaten coachen.

Meer over