Linda de Mol onthult gasten Linda's Zomerweek

9 juli 2015 10:26 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker - RTL

Linda's Zomerweek heeft weer een imposante gastenlijst dit jaar. Zo komen naast Wesley Sneijder en Yolanthe ook Ali B, Ruben Nicolai en Bridget Maasland langs.

Eind augustus is Linda de Mol weer een week lang elke avond te zien met haar praatprogramma Linda's Zomerweek. Voor het derde jaar op rij heeft de tv-koningin tien BN'ers gestrikt voor een goed gesprek. In RTL Boulevard onthulde Linda de complete gastenlijst.

Ruben Nicolai

Er zitten weer een aantal interessante duo's bij. Ali B komt samen met Tjitske Reidinga, een goede bekende van Linda sinds hun samenwerking in Gooische Vrouwen. Minister Edith Schippers is gekoppeld aan Ruben Nicolai. In een andere aflevering zit Bridget Maasland naast Jan Jaap van der Wal. Voormalig bondscoach Louis van Gaal vormt een duo met topdanseres Igone de Jongh.

Yolanthe Sneijder-Cabau

Eerder werd al bekend dat Linda Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau ontvangt. Zij zitten in de eerste aflevering, die inmiddels is opgenomen. "We trappen af met Wesley en Yolanthe, wat ik heel leuk vind, omdat ze nog nooit met z’n tweetjes in een talkshow hebben gezeten," glundert Linda. "Ze gaan zeker over de baby praten. Yolanthe en Wesley gaan het echt overal over hebben, want ze waren extréém openhartig."

Wouter Hamel

De muziek in de uitzendingen wordt dit jaar niet door Ruben Hein verzorgd, maar door Wouter Hamel. Linda heeft er zin in. "Dit moet echt het gevoel hebben van: je zit buiten, we trekken een fles rosé open, het is zomer. En dan ontstaan er soms gewoon toevallig hele goede gesprekken. Er kan gelachen worden, het kan ook écht ergens over gaan."

De nieuwe reeks Linda's Zomerweek is vanaf maandag 24 augustus een week lang te zien op RTL 4.

Lees ook:
Linda de Mol terug met derde Linda's Zomerweek

Meer over