Linda de Mol presenteert The Story of My Life

30 Augustus 2016 10:11 | amusement | Door Televizier

© Roy Beusker

Het programma waar RTL de allergrootste verwachtingen dit seizoen is The story of my life waarin BN'ers jaren ouder gemaakt. In de eerste aflevering zijn Wesley Sneijder en Yolanthe te gast.

John de Mol denkt zelfs dat The story of my life een wereldhit gaat worden. Wat gaan we zien? BN'ers praten met Linda de Mol over hun toekomstverwachtingen. Hoe denken ze zelf dat ze er later uit zullen zien? Wat hopen ze bereikt te hebben als ze 60 of zelfs 90 jaar zijn? En wat is tot nu toe hun grootste levensles geweest?

30 jaar ouder

Na het eerste deel van het gesprek worden Wesley en Yolanthe los van elkaar door een team van topgrimeurs 30 jaar ouder gemaakt waarna ze weer aan de babbel gaan met Linda. Zij bespreekt het leven op die leeftijd. Waar wonen ze? Staat de carrière van Wesley nog steeds op nummer één? Is hun relatie nog altijd even sterk? En zijn ze misschien al opa en oma?

60 jaar ouder

Dan volgt er nog één sprong vooruit in de tijd, een sprong van wederom 30 jaar tot Wesley en Yolanthe zijn getransformeerd tot een hoogbejaard koppel van 90 jaar oud. In het voorstukje is te zien dat Yolanthe zeer emotioneel reageert op de bejaarde Wesley.

RTL heeft voor het seizoen 2017 een reeks van zes afleveringen besteld. De eerste aflevering van The story of my life is te zien op maandag 5 september om 21.30 uur bij RTL 4

Meer over