Winston in de startblokken

Miljoenenjacht mogelijk zonder Linda de Mol door

10 februari 2022 09:41 | amusement | Door Jef Willemsen

© Roy Beusker
Linda de Mol heeft na de schandalen rond haar ex-partner Jeroen Rietbergen al haar tv-werkzaamheden voorlopig stilgelegd. Dit besluit heeft ook gevolgen voor kijkcijferkanon Miljoenenjacht.

Bij Shownieuws speculeerde Albert Verlinde over de mogelijke oplossingen mocht Linda de Mol besluiten toch nog niet klaar te zijn voor een tv-comeback. 

Eind maart

Een ding staat vast: het door de Postcodeloterij gesponsorde Miljoenenjacht gaat zondag 27 maart van start met een nieuwe reeks. Dit betekent dat de opnames zo zoetjes aan moeten beginnen. Achter de schermen zijn de voorbereidingen op die draaidagen in volle gang, de grote vraag is wie straks naast de koffermeisjes van de gouden showtrap komt. Als Linda nog even verstek laat gaan, moet er nu al een vervanger klaargestoomd worden.

Plan B

Volgens Verlinde willen de makers van Miljoenenjacht daar nog liever niet aan denken. Ze gaan er vanuit dat Linda er 'gewoon' bij is in maart, al werken ze wel aan een 'plan B'. Albert meent dat dit niet anders kan betekenen dat Linda's co-host Winston Gerschtanowitz de honneurs waar neemt. Doorgaans mag hij de thuiswinnaars live verrassen, al presenteerde hij éénmaal eerder het programma in 2013 kort na de dood van Linda's vader John de Mol sr.

Meer over