Linda de Mol vertelt voor het eerst over bedreiging

Linda de Mol is voor het eerst in de publiciteit getreden over de bedreigingen tegen haarzelf en broer John. Ze deed dat in het programma Jinek.

Linda is blij dat iedereen nu eindelijk weet heeft over de afpersingsszaak die al bijna een jaar speelt. Vooral voor haar kinderen.

„Voor hen was het een heel pittig jaar”, zei Linda bij Jinek. „Het vervelendste was dat ze het aan niemand konden uitleggen. Als ze bijvoorbeeld met de auto werden gebracht en niet op de fiets konden. Als je 14 en 17 bent, is dat heel belastend. Nu kunnen ze vertellen waarom ze dat moeten doen. Dat was ook een beetje een reden om hierover naar buiten te treden.”

Opsporing Verzocht

De familie De Mol wordt al een jaar door een onbekende bedreigd. Diegene wil een boel geld van John de Mol en dreigt Linda iets aan te doen. Dankzij Opsporing Verzocht kwamen vervolgens 600 tips binnen. Er werd ook een compositietekening getoond van de vermoedelijke dader.

„Als we het stil hadden gehouden, waren er niet zoveel tips binnen gekomen', aldus De Mol. 'Als er miljoenen ogen meekijken, voelt het een beetje beter. Ik hoop dat dit een einde krijgt.”

Meer over:

Reageren