Openhartige ontboezemingen

Linda de Mol voelt BN'ers aan de tand over seksleven

17 februari 2020 20:53 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Linda de Mol weet deze maand in haar tijdschrift collega BN'ers heel wat spraakmakende uitspraken over hun seksleven te ontlokken.

Voor veel sterren is de gang van zaken tussen de lakens een onbespreekbaar taboe, maar voor LINDA. maakten een aantal van hen een uitzondering.

Henny Huisman

Zo liet Henny Huisman er geen onduidelijkheid over bestaan: de 68-jarige tv-legende is zielsgelukkig met zijn vrouw Lia en ook al is die liefde wederzijds, de daad hoeft voor haar niet meer zo. Of, zoals Huisman het plastisch weet te omschrijven; "Na een beetje voorwerk houdt het op". 

Leonie ter Braak

SBS-presentatrice en Wie is de Mol?-kandidaat Leonie ter Braak is een kleine dertig jaar jonger dan Henny, maar ze heeft momenteel hetzelfde probleem. Ze is zo druk met werk en de zorg voor haar twee kinderen dat ze in bed met haar man Floris uitsluitend slaapt. Zelf noemt ze het een 'libidoloze fase' waar ze een goed voornemen aan gewaagd heeft: "Meer wippen in 2020".

Isa Hoes

Isa Hoes is ook openhartig over haar seksleven tijdens haar huwelijk met Antonie Kamerling en na zijn overlijden: "In mijn relatie met Antonie was sex op den duur geen prettig onderwerp meer. Als je in standje overleven staat, gebeurt het minder. De eerste keer sex na zijn dood was doodeng. Ik heb er gewoon veel drank ingegooid."

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is nu vier maanden vrijgezel na een relatie van vijf jaar. Dat is voor de presentatrice een hele nieuwe, spannende fase waarbij ze weer ontdekt hoe het is om te genieten van seks, ook als dat puur uit lust is: "Ik kan prima seks hebben uit lust, dat is fysiek net zo bevredigend. Ik heb laatst ook weer eens seks gehad met een vrouw. Mijn relaties zijn altijd met mannen geweest, maar het vrouwenlichaam vind ik veel mooier."

Meer over