LINDA.tv pakt uit met 11 nieuwe programma's

Het gaat zo te zien goed met LINDA.tv, de site gaat flink wat nietuwe programma's uitzenden. De meest veelbelovende lijkt op voorhand Bijdehante bejaarden achter het stuur met Tatum Dagelet.

In het programma rijdt Tatum mee met hoogbejaarde chauffeurs die ervan overtuigd zijn dat ze nog prima kunnen rijden. En dat levert soms angstaanjagende situaties op.

Dit zijn de andere programma's op Linda.tv het komende seizoen

1. Te vroeg geboren – eerste aflevering 23 augustus
In Nederland wordt 1 op de 7 kinderen te vroeg geboren. LINDA.tv filmde een half jaar in het Amsterdamse Emma Kinderziekenhuis en volgde deze piepkleine baby’s en hun ouders. Hartverscheurend mooi.

2. Maria’s gypsy jurken – eerste aflevering 24 augustus
Maria ontwerpt al haar hele leven gypsy jurken voor woonwagenbewoners. Die zijn altijd over de top, groter dan groot en behangen met miljoenen glitters en pailletten. Haar droom is een internationale jurkencollectie op de markt brengen. Ze neemt LINDA.tv mee op dit grote avontuur.

3. Moderne families – eerste aflevering 28 augustus
Mirella van Markus portretteert zes families die afwijken van het gangbare. Zoals een homostel en hun co-ouder, een pleeggezin met kind van zwakbegaafde ouders en een bewust alleenstaande vrouw die een kind kreeg met behulp van de spermabank.

4. Iris test… – eerste aflevering 28 augustus
Presentatrice Iris van Lunenburg gaat de straat op en test haar landgenoten. Hoe galant zijn Nederlanders eigenlijk? Hoe reageren mannen als ze nagefloten worden? Vrolijke sociale experimenten met af en toe een rauw randje.

5. Dagboek van een weddingplanner
Bij een societyhuwelijk op een uiterst luxueuze locatie met gasten komt heel veel kijken. LINDA.tv volgt weddingplanner Lotte van den Hout (die ook het huwelijk van Nicolette van Dam organiseerde) bij alle voorbereidingen van het huwelijk van model Wendy Dubbeld en haar zakenman Thomas Trowbridge. Tenslotte: beauty is in the details.

6. Taartje van Judith
Ze is zo brutaal als de beul maar op haar hoge hakken dribbelt Judith Osborn in aanloop naar de verkiezingen bij al onze politici binnen, om onder het genot van een taartje, een stevig gesprek te voeren over waar het heen moet met ons land.

7. Jeroen Spitzenberger behind the scenes
Dit najaar is de film ‘Een Echte Vermeer’ te zien in de Nederlandse bioscopen. Publiekslieveling Jeroen Spitzenberger speelt de rol van de meestervervalser Han van Meegeren, indertijd de rebel van de Nederlandse kunstscene. Spitzenberger hield het afgelopen jaar een vlog bij voor LINDA.tv en laat van heel dichtbij zien hoe hij transformeert van een knappe tot een oude getormenteerde man.

8. Bekende Baasjes
Actrice Kimberley Klaver vraagt Bekende Nederlanders het hemd van het lijf over hun huisdier. En dat levert behalve veel aandoenlijke taferelen, ook heel veel hilarische beelden op.

9. Op weg naar de Televizierring
Op woensdag 12 oktober worden de Televizierringen uitgereikt. Tommy Driessen, stylist van de sterren, kleedt één van de aanwezige actrices. En dat is geen sinecure. Komt de jurk op tijd? Voor hoeveel geld verzeker je de juwelen? Superspannende televisie.

Over de Televizier-Ring gesproken, je kunt nu meteen stemmen op die geweldige prijs.

Afbeelding

10. Tamara Elbaz vlogt
Schaamteloos, oergeestig maar ook zakelijk en succesvol: ondernemer Tamara Elbaz is het allemaal. Dit najaar vlogt zij voor LINDA.tv en geeft ze een inkijkje in haar enerverende leven.

De volgende programma’s keren dit najaar terug op LINDA.tv: 25 favorieten, Keeping up with the Balkjes, Daten in de natuur en De geheime plekjes van Moniek & Soes.

Meer over:

Reageren