Samen met Floortje Dessing

Linda de Mol strikt Mark Rutte voor Linda's Wintermaand

3 december 2020 09:10 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talpa/Roy Beusker
Linda de Mol is nu al tevreden over haar nieuwe programma Linda's wintermaand: het is de presentatrice gelukt om Mark Rutte op de bank te krijgen.

In een interview met PriveTV onthulde Linda dat haar winterse praatprogramma van start gaat met de premier. 

Onzeker

Linda vond het tot 't laatste moment spannend of Rutte wel of niet zou komen. De onzekerheid hing af van de situatie in de wereld. Maar ondanks de aanhoudende coronacrisis had de premier toch tijd voor de opnames. 

Crisis

De Mol kon al onthullen dat het gesprek vooral over persoonlijke zaken gaat: "Hij heeft natuurlijk wel in allerlei programma’s gezeten waarin hij kritiek krijgt op zijn beleid. Hier zat hij veel meer om gewoon te vertellen hoe hij als mens het afgelopen jaar heeft beleefd. Het is nogal wat dat je leiding moet geven aan een land in een crisis. Hij heeft ook zijn moeder verloren in dit jaar. Dat zijn allemaal dingen die we besproken hebben en daar was hij heel open over."

Floortje Dessing

Mark zit niet alleen: Linda's andere gast is de al eerder onthulde Floortje Dessing. Eveneens iemand die Linda al lang op haar verlanglijstje had, maar door haar drukke reisschema lukte het Floortje niet om eerder aan te schuiven.

Linda's wintermaand start vanaf zondag 6 december om 20.00 uur op SBS 6.

Meer over