'Jij hebt de tuin, ik heb de grapjes'

Lingo-komiek Andries Tunru lanceert tuintour

Andries Tunru gooit het over een andere boeg. Nu de cabaretier niet meer voor volle zalen mag optreden, wil hij openluchtshows verzorgen bij mensen thuis in de tuin.

Andries verwierf eind vorig jaar nationale bekendheid door zijn optreden in Lingo waar zijn woordkeuze en bijbehorende verklaring een hilarische viral hit opleverde.

Quarantaine comedy

Aan het begin van de coronacrisis werd ook Tunru's theatertour geschrapt, maar de 29-jarige komiek bleek vindingrijk. Via Facebook gaf hij meerdere malen per week een live optreden vanuit zijn eigen huis. Tijdens deze Quarantaine Comedy shows betrok Andries actief zijn publiek bij de voorstelling vol geïmproviseerde liedjes en spelletjes. 

Tunru's tuintour

Nu de coronarestricties verlicht zijn en artiesten weer mogen optreden, blijkt Andries wederom vindingrijk. Waar in theaters slechts 30 man in de zaal mag zitten, geldt dat niet voor bijeenkomsten in de buitenlucht. Alle reden om met de zomer op komst 'Tunru's tuintour' te organiseren. De komiek en zijn piano komen bij je thuis een voorstelling spelen, mits er meer dan 25 mensen zijn.

Meer over:

Reageren