Lisa is het nieuwe koffermeisje van Miljoenenjacht

14 oktober 2017 10:09 | amusement | Door Televizier

© RTL

Lisa is na een zenuwslopende strijd verkozen tot het nieuwe koffermeisje van het RTL-programma Miljoenenjacht. “Onwijs bedankt, iedereen die op mij heeft gestemd”, vertelt de winnares in 5 uur live.

Lisa uit Mijdrecht was tot voor kort een onbekende Nederlander, maar daar komt nu verandering in. De 19-jarige schoonheid is het nieuwe koffermeisje van Miljoenenjacht. Dat werd vrijdag bekend in het RTL-programma 5 uur live. “Ik kijk Miljoenenjacht altijd en ik droomde er al tijden van om tussen de koffermeisjes te staan. Die droom is nu uitgekomen!”, vertelt het kersverse koffermeisje in de uitzending.

Koffermeisje

Komend seizoen schittert Lisa op de fameuze trap van Miljoenenjacht. Het was geen gemakkelijke opgave om op die plek terecht te komen. Ze moest een video maken, stemmen werven én ze werd kritisch beoordeeld door juryleden Lucia Marthas, Fred van Leer en Zoey Ivory. Ze kwam ongeschonden door alle voorrondes. In de finale bracht een laatste stemming uitsluitsel. En die was uitermate spannend. 

Finale 

“Gisteren tijdens de tussenstand stond ik nog op de derde plaats”, legt Lisa uit. “Ik dacht daarom dat het hem niet meer ging worden. Ik dacht dat medekandidaat Isa het zou worden. Dat is zo’n leuk meisje en gisteren stond ze nog op nummer één.” Toch greep Isa net mis. Het is Lisa die komend voorjaar te zien is in Miljoenenjacht. Benieuwd hoe Loretta Schrijver de winnaar bekendmaakte? Je ziet het spannende fragment hieronder.

Meer over