Strijden maar

Lisa Loeb en Niek Roozen in speciale VIP-editie van Beat the Champions

20 december 2022 11:44 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Het is te hopen dat 'champions' Devrim, Diederik, Nynke, Abel en Cynthia hun feitjes weer op een rij hebben. Op nieuwsjaarsdag nemen ze het namelijk weer op tegen diverse BN'ers in een speciale VIP-editie van Beat the Champions.

Zullen ze het hun concurrentie ook nu weer lastig maken?

VIP-editie Beat the Champions

Deze VIP-editie van Beat the Champions werkt in principe hetzelfde als normaal, maar toch zijn er een paar verschillen. Deze editie is namelijk tevens een samenwerking met De Nationale Postcode Loterij die op 1 januari de grootste Postcode Kanjer van 58,9 miljoen gaat uitreiken. Daarom zal er in de speciale uitzending meerdere keren worden overgeschakeld naar de woonplaats van de winnaars. Welke plaats dat is, blijft natuurlijk vooralsnog geheim. 

Patrick Martens

Voor de VIPS zal dat echter weinig verschil maken. Patrick Martens, Eva Koreman, Sergio Vyent, Lisa Loeb, Niek Roozen en Ferdi Stofmeel moeten namelijk nog steeds alles op alles te zetten om een mooi bedrag te winnen voor een goed doel naar keuze. En dat zal niet makkelijk zijn, want de vijf doorgewinterde champions Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan hebben een enorm brede algemene kennis en vullen elkaars specialisme ook nog eens perfect aan. Aan Chantal Janzen ook in deze editie de eer om de vragen stellen.

De Beat the Champions VIPS-editie is zondag 1 januari om 20:00 uur te zien op RTL4. 

Meer over