Lisa uit Temptation Island was Nina in GTST

Tegenwoordig lebbert Lisa andere dames af op Temptation Island, maar in 2003 was de brunette nog een onschuldig meisje dat de kleine Nina Sanders speelde in GTST.

Lisa speelde Nina in 2003 toen ze een jaar of 8 was. Vanwege de nationale regeling kinderarbeid mogen kinderen maar heel kort werken, dus Nina werd destijds gespeeld door meerdere actrices.

De Nina-scoop komt op naam van Temptation Island-fan en realityster Michella Kox die een foto van een piepjonge Lisa op haar Facebook postte.

Complottheorie

De acteer-link roept meteen weer allerlei complottheoriën op, reageerders vermoeden dat Lisa ook in Temptation Island een actrice is. Maar omdat de vriendin van Merijn verder de afgelopen jaren in geen enkel tv-programma is gesignaleerd, is dat moeilijk bewijsbaar.

Jolien en Pommeline

Het gedrag van Lisa op Temptation Island roept de afgelopen weken wel vraagtekens op. De eerste paar afleveringen gedroegen Lisa en Merijn zich heel erg voorbeeldig, tot op het preutse af. Maar sinds Lisa met Jolien tongde, is het hek van de dam. Ze legde het (toen ze dacht dat de camera's uitstonden) aan met Karim waarna Merijn zijn heil zocht bij Pommeline.

Het is niet de eerste keer dat wordt getwijfeld aan de echtheid van Temptation island

Meer over:

Reageren