Zesde keer

Oudgediende Lisette Brillemans keert terug in Holland's Got Talent

4 oktober 2022 10:35 | amusement | Door Janine van Rooden

© Videoland

Trouwe kijkers van Holland's Got Talent weten dat de tot nu toe steeds afgewezen kandidaat Lisette Brillemans een doorzetter is. Ook dit seizoen kan ze het niet laten om weer auditie te doen. 

Lisette stapt daarom voor de zesde keer het podium van de tv-talentenjacht op. Op Videoland is al te zien hoe haar jongste poging afloopt. 

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Lisette Brillemans

Lisette probeert al jaren om met haar piano-act een ronde verder te komen, maar ze wordt keer op keer afgewezen door de jury. Tijdens haar audities nemen de zenuwen het van haar over, waardoor ze naast de maat gaat spelen en telkens van een koude kermis thuiskomt. Toch geeft ze niet op. "Ik wil hoe dan ook een keer in de halve finale komen te staan." En daarom doet ze ook dit jaar weer een poging.

Vermomming

Gehuld in een gouden doek betreedt Lisette het HGT-podium. Door haar vermomming heeft de jury nog geen idee wat er gaat gebeuren, maar zodra Lisette het doek laat vallen weten Chantal Janzen en Dan Karaty precies hoe laat het is. Nieuwbakken juryleden Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts hebben geen idee wat ze te wachten staat.

Voor Chantal is het trouwens nog niet zo lang geleden dat ze Lisette tegen het lijf is gelopen. Vorig jaar deed de zenuwachtige pianiste speciaal voor haar mee aan het Duitse Das Supertalent.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Spoilers

Helaas verloopt de act van Lisette ook deze keer niet soepel, maar Buddy en Jamai hebben dé oplossing voor haar. "We gaan gewoon die gouden knop indrukken, wat kan ons het schelen." Zodra de auditie is afgelopen trekken de twee een sprint naar de gouden knop en zorgen er zo voor dat Lisette haar doel eindelijk heeft bereikt: de halve finale.

Lisette Brillemans na het indrukken van de gouden knop
Lisette Brillemans na het indrukken van de gouden knop

 

Holland's Got Talent is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Meer over