Ondanks coronavirus

Live finale Wie is de Mol? gaat gewoon door

Avrotros laat de grootschalige live finale van Wie is de Mol? komende zaterdag doorgaan, ondanks de toenemende dreiging van het coronavirus.

Update 12 maart 15:33 uur: Premier Rutte roept op alle evenementen met meer dan 100 personen af te gelasten. Dat betekent dat de WIDM-finale niet voor publiek toegangkelijk zal zijn. AVROTROS beraadt zich momenteel op hoe de finale wel doorgang krijgt. 

-

De omroep laat desgevraagd aan de Telegraaf weten niet af te zien van de geplande, traditionele ontknoping met publiek in het Vondelpark.

RIVM

In binnen- en buitenland worden steeds meer concerten en evenementen uit voorzorg afgelast. De kans op besmetting neemt immers toe als grote groepen mensen bij elkaar komen. Avrotros laat echter weten de richtlijnen van het RIVM te volgen, waardoor er geen reden is om de live uitzending waar duizenden molloten op afkomen te schrappen.

Alle kandidaten

In dezelfde persverklaring kan Avrotros verder nog onthullen dat naast presentator Rik van de Westelaken ook alle vier finalisten en de zes afvallers van het jubileumseizoen Wie is de Mol? aanwezig zullen zijn om getuige te zijn van de bekendmaking. 

Meer over: