Liza Sips schrijft soap-boek Soapsop

Voormalige soapster Liza Sips is een nieuwe carrière begonnen. Ze heeft een boek geschreven over haar ervaringen bij GTST: Soapsop.

De jeugdroman gaat over Pippa die auditie mag doen voor de populaire soap Liefde & Verraad. Uitgeverij De Fontein beschrijft de inhoud als volgt: 'Pippa springt ze een gat in de lucht en al bij de eerste auditie slaan de vonken tussen haar en hoofdrolspeler Mees Swart over. Maar Blaire, de gehaaide dochter van de zenderbaas, eist Mees voor zichzelf op. Als Pippa de rol krijgt werkt Blaire haar in alles tegen. Tot overmaat van ramp moeten de meiden tegenover de media doen alsof ze beste vriendinnen zijn. Pippa’s ster stijgt razendsnel, maar voor haar vrienden heeft ze amper nog tijd. Wint Pippa de strijd om Mees of zal de zeepbel barsten?'

In het boek heeft Lisa haar eigen ervaringen verwerkt met een boel fictie. GTST-acteur Ferry Doedens vind het leesmateriaal in ieder geval nu al top. 'Een onwijs leuk boek. Ga het lezen allemaal!', zegt hij op de omslag. Soapsop komt op 20 januari 2015 uit.

Liza is een multitalent, ze won ook al seizoen 1 van Sterren Springen

Reageren