Drunk History

Nienke Plas en Loes Luca voegen zich bij dronken docenten

11 April 2019 17:45 | amusement | Door Irma Tomas

© Stijn Ghijsen
Comedy Central heeft nog meer BN'ers bereid gevonden om dronken geschiedenisles te geven. Loes Luca, Roué Verveer, Nienke Plas, JayJay Boske, Dio en Stefano Keizers zijn aan het sterrenensemble dronken docenten toegevoegd.

Eerder werden al de namen van Victoria Koblenko, Jelka van Houten, Rob Kamphues, rapper Keizer, Donnie, Nance Coolen en Jasper Demollin vrijgegeven door Comedy Central. De zender wist daarnaast ook nog Tim den Besten, Birgit Schuurman en Jody Bernal te strikken.

Nederlandse geschiedenis

Twee BN'ers zullen wekelijks een verhaal uit de Nederlandse geschiedenis vertellen. Zo passeren prins Bernhard, Vincent van Gogh, Mata Hari en Johan Cruijff de revue, maar komen ook zaken als het faillissement van Marco Borsato en de Heineken ontvoering aan het licht.

Funny or Die

Het format is gebaseerd op een gelijknamige webserie van Funny or Die uit 2007 dat door Comedy Central is aangekocht en al met succes in onder meer de VS, het Verenigd Koninkrijk en Hongarije te zien is. Drunk History had al versies in landen als Mexico, Engeland en Australië.

Drunk History is vanaf maandag 15 april om 21:30 uur op Comedy Central te zien.

Meer over