Singletown

Loiza Lamers en Rijk Hofman presenteren samen een nieuwe realityserie

30 juli 2021 10:09 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© ANP
Loiza Lamers en Rijk Hofman slaan de handen ineen. Ze vormen namelijk samen het nieuwe presentatieduo van de populaire Discovery+-serie Singletown. 

In de realityserie Singletown worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten. Zo kunnen ze kijken of single zijn wellicht beter bij hen past. Klinkt het vrijgezelle leven niet wat rooskleurige dan het in werkelijkheid is? Of vinden ze die vrijheid toch wel prettig? 

Zelf laten ontdekken

Rijk kan niet wachten de show te presenteren. “Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is! En wat ik zo leuk vind, is dat we niemand sturen tot iets en we iedereen zelf laten ontdekken wat ze echt willen. Zoals in real-life.’’ Ook Loiza is enthousiast en is trots dat ze dit programma samen met Rijk mag maken. "Ik kijk uit naar het moment dat het voor iedereen te zien is!”

Volop feestjes

In Singletown worden de stellen van elkaar gescheiden en nemen ze hun intrede in twee verschillende appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten en daten, zonder dat hun partner erbij is. Ze zijn dus voor een korte periode weer even single. 

Heftige beelden

Uiteindelijk zien ze elkaars beelden zodat ze weten hoe het er in het andere appartement aan toegaat. Komen ze er na drie weken sterker uit samen of past het vrijgezelle leven toch beter bij ze? Aan Rijk en Loiza de taak om de singles te coachen, zodat ze de juiste keuzes maken. 

Singletown speelt zich al af in meerdere steden. Zo is er een Britse, Deense en Noorse variant.

Aanmelden

Durven jij en je partner een kleine break aan om jullie relatie onder de loep te nemen en de sleur te doorbreken? De makers van het programma zijn nog op zoek naar singles. Lijkt het jullie wat? Geef je dan nu op via dit online formulier

Wanneer de nieuwe realityshow bij Discovery+ te zien is, is nog niet bekend. In september en oktober beginnen in ieder geval de opnames. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Meer over