Gouden keeltje

Lone van Roosendaal in tranen na duet met dochter in DNA Singers

1 oktober 2023 11:04 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot DNA Singers (RTL)
Lone van Roosendaal heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt als soapbitch Billy de Palma in GTST, maar zingt natuurlijk vooral de sterren van de hemel in musicals. Kijkers van DNA Singers ontdekten zaterdagavond dat ze ook een dochter met een gouden keeltje heeft.  

Bobbi, die dit jaar haar masterstudie rechtsgeleerdheid heeft afgerond, en haar bekende moeder zingen As van George Michael en Mary J. Blige. Het panel weet niet te raden dat de andere stem die ze horen van Lone is. De verrassing is dan ook groot als de musicalster het podium betreedt.

Lone van Roosendaal en dochter in DNA Singers 

"Ik vind het zo stoer. Ik was helemaal in tranen net", aldus Lone, die het opnieuw even te kwaad krijgt. "Ik weet hoe moeilijk ze het vindt en ik vind het gewoon zo stoer."  

Teamcaptains Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge zijn onder de indruk van Bobbi's zang. Ze moedigen haar dan ook aan om voor een carrièreswitch te gaan. "Je moet die band inhuren en gaan toeren", zegt Jeroen. "Je bent te goed, het kan altijd nog", sluit Jaap, die eerder ook rechten heeft gestudeerd, zich daarbij aan.

Keizer en Dewi in DNA Singers

Naast Lone van Roosendaal stonden ook familieleden van rapper Keizer en Idols-ster Dewi op het podium van DNA Singers. Keizer zong een duet met zijn moeder en Dewi met haar dochter.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ??DEWI ?? (@dewipechler)

Meer over