Oeps!

Loretta Schrijver praat mond voorbij over The Masked Singer

29 december 2021 09:54 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Loretta Schrijver heeft haar mond voorbijgepraat over de toekomst van The Masked Singer. Het jurylid schrok zich te pletter toen ze details prijsgaf.

In gesprek met Aran Bade voor zijn rubriek Aran on Tour was Loretta Schrijver net iets te loslippig. De 65-jarige presentatrice en omdat ze altijd links zit de linkerhand van Carlo Boszhard bij The Masked Singer besefte zich pas wat ze gedaan had toen het kwaad al was geschied.

Vierde seizoen

Aran viste natuurlijk bij zijn RTL-collega over een eventueel vierde seizoen van het populaire programma. "Ik ben er wel voor benaderd. Dus er komt ook een nieuw seizoen. Oh, dat mag ik nog niet zeggen! Ik weet allemaal niet hoe die wetten werken!”, zegt Loretta (65) verschrikt.

Kijkcijfers

Een verrassing is het natuurlijk niet dat The Masked Singer een vervolg krijgt. De eerste drie seizoenen, gewonnen door Tania Kross, Jan Dulles en onlangs de laatste door Jamai Loman, zijn regelrechte kijkcijferknallers bij RTL4.

Oud & nieuw 

Mede dankzij het succes is The Masked Singer ook op oudjaarsdag én nieuwjaarsdag te zien bij RTL4. Beide dagen zit je vanaf 22:00 uur gebakken voor nog meer verklede zingende BN’ers.

Meer over