Loretta Schrijver wil koffie drinken met Jan Slagter

Loretta Schrijver en Jan Slagter leefden de afgelopen jaren in onmin, maar Loretta is bereid om de strijdbijl te begraven en een kopje koffie te drinken met Jan.

Dat zei Loretta Schrijver in haar programma Koffietijd. Het was een reactie op uitspraken van Jan Slagter in Goedemorgen Nederland op 12 oktober. Daarin liet Jan weten dat hij de affaire met Loretta Schrijver een dieptepunt in de geschiedenis van Omroep MAX vindt. „Daar hebben we toen op een vervelende manier – en daar ben ik zelf ook debet aan – afscheid van moeten nemen. Dat vind ik jammer. Ik heb haar daarna nooit meer gezien.”

MAX & Loretta

Loretta Schrijver stapte in 2007 van RTL over naar MAX en presenteerde 1 seizoen de talkshow MAX & Loretta, daarna kreeg Loretta een burn-out en kon ze niet meer verder. Slagter ontsloeg Loretta daarna toen hij hoorde dat ze wel een animatiefilm had ingesproken tijdens haar ziekte.

Koffietijd

Daarna was het kommer en kwel tussen de twee. Slagter zei destijds in het AD dat hij Koffietijd zou gaan slopen en dat Loretta er niets van kon: „Loretta kan zo'n show gewoon niet dragen. Daar heeft ze de persoonlijkheid en vaardigheden niet voor. Ook met Koffietijd gaat ze het niet redden.” Loretta noemde Slagter daarop een schreeuwende marktkoopman.

Maar de tijd lijkt rijp voor vergiffenis. Misschien kan Slagter binnenkort een bakkie komen doen in Koffietijd.

 

Meer over:

Reageren