Robert ten Brink

Lotto Weekend Miljonairs komt terug

6 februari 2019 09:45 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt
Kun je het muziekje nog herinneren, als de lampen naar de kandidaat draaien en de volgende vraag verschijnt? Lotto Weekend Miljonairs kent iedereen. En de spannende quiz komt terug!

Robert ten Brink deelde het goede nieuws bij RTL Boulevard. Hij is vanaf 25 mei weer te zien met de quizshow, die dankzij een nieuwe sponsor BankGiro Miljonairs gaat heten. 

Robert ten Brink

De presentator is blij dat hij zijn oude baan weer terug heeft.  "Ik vind het de allerbeste quiz ter wereld", zegt hij. "Ik kan eigenlijk niet wachten." Hij biecht op dat hij een paar maanden geleden al is gebeld en dat hij geen moment twijfelde. “Ze vroegen: 'Heb je er tijd voor?' Ik zei: 'Al moet het ‘s nachts.' Dat maakt me echt niet uit."

BankGiro Miljonairs

Hoewel de quiz nog vers in ons geheugen ligt, is het alweer elf jaar geleden dat de kandidaten vijftien vragen beantwoordden in de hoop een miljoen euro te winnen. Ze kregen daarbij drie hulplijnen tot hun beschikking: ze konden het publiek om raad vragen, een vriend bellen of twee verkeerde antwoorden laten wegstrepen. Robert ten Brink presenteerde de quiz tussen 1999 en 2008, zowel bij SBS 6 als RTL 4. Ook Jeroen van der Boom stelde de vragen een tijdje, in 2011. 

Om alvast in de stemming te komen:

Meer over