Love is in the Air herenigt families in Zuid-Amerika

11 april 2017 11:14 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Robert ten Brink reist met zijn team voor het vijfde seizoen van Love Is In The Air de wereld over om familieleden in verre buitenlanden te bezoeken. Vanaf woensdag 19 april worden bij RTL 4 zestien nieuwe verhalen verteld met vooral Zuid-Amerika als bestemming.

In de eerste aflevering bezoekt Robert Henry die in Argentinië woont. Henry is de broer van Erica die opgroeide in Zuid-Amerika maar op 16-jarige leeftijd samen met haar moeder en broers naar Nederland vertrok. Broer Henry bleef in Argentinië, waar hij al een heel leven had opgebouwd. Na tien jaar kunnen de twee elkaar weer in de armen sluiten.

Verhuizen voor haar grote liefde

Ook Monique, Eric en Dané gaan in de eerste aflevering van Love is in the Air mee naar Argentinië. Hun dochter en zus Nicky is voor haar grote liefde naar Buenos Aires verhuisd. De familie van Nicky mist haar enorm en wanneer vader Eric zijn baan verliest, is het de vraag wanneer ze hun dochter ooit weer kunnen zien. Robert ten Brink schiet te hulp en neemt het gezin mee naar de plaats waar hun dochter en zusje terecht is gekomen.

Liefdevolle herenigingen

Niet alleen Zuid-Amerika is de bestemming van Robert. Ook Canada en Zuid-Afrika zijn het toneel van bijzondere ontmoetingen en liefdevolle herenigingen. The sky is the limit wanneer Robert samen met zijn team de wereld over reist.

Love is in the Air is vanaf 19 april elke week te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Meer over