Babynieuws!

Love Island-koppel Lio en Marvin ouders geworden van zoontje

31 augustus 2023 11:27 | amusement | Door Tessa Kok

© Videoland screenshot

Prachtig nieuws voor Love Island-sterren Lio en Marvin! Op Instagram deelt het koppel het leuke nieuws dat ze ouders zijn geworden van hun eerste kindje. 

Zoontje

Het Love Island-Stel heeft vandaag bekendgemaakt dat hun zoontje geboren is. ''When our world fits in our arms'', schrijft Lio bij een bericht op haar Instagram. Ze deelt een foto waarop te zien is dat Lio en Marvin het kleine handje van hun kindje vasthouden. ''Jack Trentels. 30 augustus, 3115 gram & 49 cm'', staat bij het bericht geschreven.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lio Verborgh (@lioverborgh)

Reactie Marvin

Marvin laat ook van zich horen via Instagram. Op zijn stories schrijft hij het volgende: ''Ik hou van je Lio. Je gaf me zojuist het mooiste wat ik ooit kon krijgen. Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe trots ik op je ben. Je hebt dat écht fantastisch gedaan, negen maanden lang. “Ik beloof dat je dat ik de beste vader zal zijn voor Jack en koester dit moment voor altijd. Mijn alles'', aldus Marvin.

Love Island 2022

Lio Verborgh en Marvin Trentels leerden elkaar kennen tijdens Love Island 2022. Hoewel de klik er meteen was, was het niet genoeg voor een plek in de finale. Hun doel is echter bereikt, want ze hebben de liefde bij elkaar gevonden. In maart maakte het koppel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Het is de eerste Love Island-baby uit Nederland en België.

Meer over