Terugblik

Love Island krijgt een kerstspecial

Je ultieme guilty pleasure krijgt een heuse kerstspecial. De stelletjes van het vierde seizoen van Love Island komen rond de feestdagen samen om terug te blikken op de roerige tijden in en na de villa.

Dat bevestigt de Britse zender ITV. Presentatrice Caroline Flack ontvangt de liefdeskoppels en stelt al onze prangende vragen.

Love Island

Mocht je het gemist hebben: in seizoen vier van Love Island worden vrijgezelle Britten gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca. Het leven daar lijkt één groot feest maar de singles hebben een belangrijke taak: ze moeten namelijk een stelletje vormen om in de villa te blijven.Koppels

Sinds het einde van de show zijn er een aantal koppels gesneuveld en blijven er nog maar vier over. Hoe staat het er nu voor? En wat is er gebeurd tussen Charlie en Ellie? Het belooft een dramatische boel te worden, want bijna de hele cast komt samen - en het veelbesproken stel Georgia en Sam dus ook. 

Het is nog niet bekend waar en wanneer de special te zien is, maar we weten al wel dat het - in tegenstelling tot de vorige seizoenen - niet bij Videoland zal zijn.

Meer over:

Reageren