De eerste Love Island baby

Love Island-sterren Marvin en Lio in verwachting van eerste kindje

2 maart 2023 09:40 | amusement | Door Tessa Kok

© Videoland still
Prachtig nieuws voor het verse Love Island-koppel Lio Verborgh en Marvin Trentels, want de twee zijn tot over hun oren verliefd en in verwachting van hun eerste kindje! Dat betekent dat de eerste Love Island baby uit Nederland en België een feit is.

Op Instagram deelt het gelukkige stel het heugelijke nieuws met hun volgers. 'Een nieuw avontuur gaat beginnen', schrijft het koppel onder de foto waarin ze de echo van de kleine vasthouden. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MT (@marvintrentels)

Love Island 2022

Marvin en Lio kennen elkaar nog helemaal niet zo lang, want zij ontmoetten elkaar tijdens Love Island 2022. Lio kwam daar binnen als bombshell in Casa Amor, tot grote vreugde van Marvin. De twee konden het direct goed met elkaar vinden. Tot de finale schopte het stel het niet, maar toen ze eenmaal uit de bubbel waren ging hun verliefdheid gewoon door. Ze zijn sindsdien ontzettend gelukkig samen en bestempelen hun liefde nu met een kleine op komst. En dat is bijzonder, want het is de eerste Love Island Baby uit Nederland en België. 

Een nieuw avontuur

De tortelduifjes deelden het fantastische nieuws woensdag aan de hand van een mierzoete foto met hun volgers. Er is nog niets bekend over de uitgerekende datum en het geslacht van de baby.

Meer over