Lucas en Menno gaan trouwen in GTST

8 januari 2014 15:47 | amusement | Door Televizier

Van uitstel komt vaak ­afstel, maar gelukkig geldt dat niet voor het huwelijk tussen Lucas en Menno. Het eerste homohuwelijk in GTST.

Huwelijken genoeg in Goede Tijden Slechte Tijden maar dit is het eerste huwelijk tussen twee mannen. En zoals het een goede romance in een soap betaamt, gaat ook die tussen Lucas Sanders (Ferry Doedens) en Menno ­Kuipers (Dave Mantel) niet van een leien dakje. Eerst was het vooral aantrekken en afstoten, daarna kwam de onverwacht snelle verloving, die uiteindelijk weer werd verbroken.

Stefano Sanders

De twee ­mannen zijn sinds een paar weken weer samen en stappen vrijdag ­definitief in het huwelijksbootje. Het wordt een white wedding met een verrassing: Lucas wordt weggegeven door zijn vader Stefano (Bas Muijs)!

'Ja' zeggen

Hij vershuisde in 2005 naar New York, om zijn verdriet te verwerken nadat zijn vrouw Yasmin overleed. Als verrassing keert hij terug om zijn zoon Lucas  ‘ja’ te zien zeggen tegen zijn grote liefde Menno  Lucas kan zijn geluk niet op, en Nina is daarom heel blij voor haar broertje.

Sjoerd en Wiet

Ook veel andere bruiloftsgasten in Goede Tijden Slechte Tijden laten hun gevoelens spreken op deze feestelijke dag. De verliefde Sjoerd en Wiet zingen een lied tijdens de ceremonie, maar vragen zich wel af of ze hun relatie geheim moeten blijven houden voor Rikki. Na de ceremonie volgt maandag nog een verrassing tijdens het huwelijksfeest: dan treden de Backstreet Boys op in Meerdijk.

Meer over