Lucille Werner deskundige bij Shownieuws

Lucille Werner maakt vrijdagavond haar debuut als entertainmentdeskundige bij SBS Shownieuws. Het is haar eerste klus bij SBS na de overstap van Avrotros.

Lucille Werner vertelt zelf waarom ze perfect geschikt is voor haar nieuwe baan bij Shownieuws: „Ik volg het entertainmentnieuws altijd op de voet en aan het begin van mijn carrière heb ik jarenlang redactie en verslaggeving gedaan voor verschillende showrubrieken. Mijn eerste baan als presentatrice was zelfs bij RTL Actueel Shownieuws. Dus ik denk dat deze rol mij goed zal bevallen!”

Mijn laatste keer

Lucille werd in eerste instantie naar SBS gehaald voor het programma Mijn laatste keer, waarin ernstig zieke mensen worden gevolgd die nog van het leven willen genieten. Mijn laatste keer wordt dit najaar bij SBS uitgezonden. Het eerste seizoen van dat programma werd gepresenteerd door Rob Kamphues.

Lingo

Voor haar nieuwe carrière werkte Lucille jarenlang voor de Tros waar ze het legendarische spelletje Lingo presenteerde. Maar toen het ballenspel van de buis verdween was er bij Avrotros geen plek meer voor Lucille.

Shownieuws wordt iedere avond uitgezonden om 18.15 uur en om 22.50 uur.

Meer over:

Reageren