Lucille Werner en André Hazes jr. in Bananasplit

14 Januari 2015 15:31 | amusement | Door Televizier

© Wim Kluvers

Frans Bauer heeft de afgelopen periode weer heel wat BN’ers voor de gek gehouden voor zijn Avrotros-programma Bananasplit. Dit deed hij trouwens niet alleen.

In het nieuwe seizoen van het Avrotros-programma Bananasplit bezoekt Frans Bauer BN’ers die hij in het verleden al eens heeft beetgenomen. Zij krijgen nu de kans om iemand anders in het ootje te nemen.

Bananasplit

Danny De Munk neemt in het nieuwe seizoen van Bananasplit bijvoorbeeld zijn mattie André Hazes jr. in de maling. Zo biedt Danny hem de mogelijkheid om het gezicht van een wel heel bijzonder sportsupplement te worden.

Lucille Werner

Lucille Werner bijt het spits aanstaande zaterdag af. In Bananasplit houdt ze een aantal Lingo-deelnemers voor de gek. De kandidaten denken dat het programma een nieuw leven in wordt geblazen, maar wat ze niet weten is dat de ballen een heel andere betekenis hebben gekregen. Rood is bloot, en dus moeten de kandidaten naakt achter de desk staan.

Staatsecretaris Dekker zal waarschijnlijk niet naar Bananasplit kijken, hij wil dat het programma niet meer wordt uitgezonden.

Meer over