Lucille Werner terug op tv!

6 oktober 2014 15:04 | amusement | Door Televizier

De allerlaatste aflevering van Lingo is pas net uitgezonden, maar Lucille Werner is alweer terug de buis. Ze presenteert de live benefiet tv-show Sta Op Tegen Kanker samen met Frits Sissing.

Lingo stopte vorige week na 25 jaar met het trekken van groene ballen trekken. Gelukkig hoeven we Lucille Werner niet lang te missen, ze is 19 november weer te zien bij Avrotros. De omroep zendt dan de vijfde editie uit van de live benefiet tv-show Sta Op Tegen Kanker uit. De blondine wordt tijdens het programma bijgestaan door Frits Sissing. 

Sta Op Tegen Kanker

In Sta Op Tegen Kanker zetten bekende en onbekende Nederlanders zich in om de strijd tegen kanker te naar een hoger niveau te brengen. Dit doen zij door een persoonlijk verhaal over deze ziekte te delen. 

Lucille Werner

Lucille Werner doet er alles aan om zoveel mogelijk donateurs te werven. “Ik heb zelf in de familie meegemaakt hoe schrijnend deze ziekte kan zijn. Dat is een drijfveer voor mij om met dit het programma zoveel mogelijk donateurs te werven zodat er een einde kan komen aan het verdriet en leed rondom kanker”, vertelt ze.

Frits Sissing

Frits Sissing is voor de vijfde keer betrokken bij de bijzondere benefietavond. De Meastro-presentator vindt het een hele eer om aan het programma mee te mogen werken. ‘’In 2010 hebben we voor het eerst gevraagd of Nederland wil opstaan tegen kanker. Ik ben er trots op dat we dit na 4 keer nog steeds vragen en er elk jaar weer duizenden donateurs bijkomen. Het is een bijzondere avond om bij betrokken te mogen zijn”, aldus Sissing.

Avrotros 

Avrotros heeft een enorm blik BN’ers opengetrokken, zij werken stuk voor stuk aan het programma mee. Onder anderen Ilse de Lange, Marco Borsato, Tijl Beckand, Jim Bakkum, Najib Amhali, Henny Huisman, Bert van Leeuwen, Nicole Buch, Miss Montreal, Dennis Weening, Sabrina Starke, Erik van der Hoff, Maxime Verhagen en Di-rect staan op tegen kanker. Zij proberen allemaal zoveel mogelijk donateurs te werven voor KWF Kankerbestrijding.

Ook Catherine Keyl ging de strijd tegen kanker aan.

Meer over