Luuk Ikink en Jochem van Gelder te gast in Wie ben ik?

20 april 2017 13:59 | amusement | Door Televizier

© RTL 4

Het familieprogramma Wie ben ik? komt terug bij RTL 4. Luuk Ikink en Jochem van Gelder zijn een van de gasten die aanschuiven bij het programma waar, onder leiding van Wendy van Dijk, Jandino Asporaat en Najib Amhali strijden om de winst.

Donderdag plaatsten zowel Luuk Ikink als Jochem van Gelder een foto op social media waarop te zien is dat zij bij de opnames van het programma aanwezig zijn. In welke teams zij meedoen en of zij juist samen moeten werken of tegen elkaar zullen strijden, is nog onbekend.

Enzo Knol

Ook Erica Terpstra, Romy Monteiro, Herman den Blijker en Enzo Knol zijn te gast bij Wie ben ik? Zij spelen komische spelen waarin zij aan de hand van cryptische omschrijvingen en aanwijzingen van de tegenstander moeten raden wie, wat of waar zij zijn.

Wat zeg ik?

Naast het raden van een persoon, ding of locatie spelen beide teams ook nog het spel Wat zeg ik? de teamcaptains krijgen de opdracht om in 90 seconden een verhaal te vertellen waarin zij drie woorden verwerken die op de bordjes van de tegenstanders verschijnen. Aan de andere team de taak om te raden om welke woorden het gaat.

App

Tijdens de eerste uitzending van Wie ben ik? wordt ook een app gelanceerd, zodat de kijkers thuis gezellig mee kunnen ‘Wiebenikken’.

Wie ben ik? is vanaf 29 april elke week om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer over