The Masked Singer

Luuk Ikink ontmaskerd: 'Voelt als bevrijding'

7 november 2021 10:35 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Screenshot RTL 4
Luuk Ikink moest vrijdagavond het veld ruimen in The Masked Singer. De presentator zat in het alien-pak. Zijn ontmaskering was deels een bevrijding, zo zegt hij.

Luuk had speciaal voor de gelegenheid in RTL Boulevard het pak weer aangetrokken. "Het is gewoon weer warm. Zo'n warm pak is dit", zei hij direct nadat hij zijn masker van zijn hoofd haalde. 

Opluchting voor Luuk Ikink

Presentator Eddy Zoëy vroeg aan Luuk of hij het jammer vindt dat hij uit The Masked Singer is. "Het was wel een beetje een bevrijding, want je wordt echter onder vuur genomen. Ook hier achter de schermen", vertelt Luuk, die eraan toevoegt dat Eddy al voordat The Masked Singer op televisie was geweest gokte dat Luuk in een pak zat.

"Het voelt als een bevrijding, maar nu ik hem weer even aan heb voelt het ook wel lekker", aldus Luuk, die dus achter de schermen bij RTL Boulevard het nodige naar zijn kop kreeg geslingerd over zijn eventuele deelname aan The Masked Singer.

Luuk keek vanaf de bank

Eddy wilde natuurlijk weten hoe Luuk naar zichzelf heeft zitten kijken. "We zaten gewoon lekker op de bank, bij de allereerste aflevering ook. En ik ging gisteren (vrijdag red.) zingen: nou bij dat liedje was het nog duidelijker dat ik het was."

Meer over